CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 25, 2009

cirit lagi dan lagi dan lagi

bosan betul malam ni.sume orang da terbengkalai kat depan tv
ini sume gara-gara pergi mp tadi and jam berangkai-berangkai
pelik aku melaka skang nih.nak maju.tapi planning jalan xbetul.pirahhh

tinggal akak ipar aku je semangat tengok alvin
mak ngan baba da gi bercuti kelantan.aku?
seperti biasa sedang tahan sakit perut
aku xtawu le pe masalah aku
sampai mak aku da risau.tu la soh gi klinik aku degil
aku bukan xnak
tapi aku malas nak telan ubat-ubat die yg hell besar nak gile
tercekik aku nak telan
makan panadol pon macam nak terbalik aku nak telan.punya la susah kan
aku selalu je cirit ni
nak2 bila otw nak gi mane2
slalu je mase dalam bas,dalam tren, kete ke.kau cakap je kat mane.sume aku da xperience.

last kene masa balek cuti awal muharram
then 2 minggu die bagi aku rehat jap
and skang kene balek.da la tgh cuti xmas
bukan kat umah aku eh yg masak beracun
tapi perut aku ni je haa yang beracun.banyak nau cacing gak nye.tu yg die nak mintak simpati

tsktsk.korang doa la ye aku xjadi macam ni slalu
sian la kat aku ni haa yang suka makan

#xsaba nak pegi pd.excited yet sad sebab xdpt balek : ' (

3 comments:

Doku said...

ko mc ke mai? gile kesian..doakan nanti perut ko jd super kuat ngan cirit birit yg melanda. ha3

maim0k said...

xde la sampai mc sebab die sesuka ati je skt prut.haha.aku da lame xbukak blog kau pidok.sebab dulu aku nak comment2 xdapat.pesal tah

hajar DK said...

haha.. makan la ubat cacing banyak2 sikit kak...