CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 22, 2009

hai semua!aku masih hidup

memang da berzaman aku xupdate blog nih
terasa malas tahap bidadari nak menaip
rasa macam nak delete trus blog nih
tapi xsampai ati plak
ok2 selagi termampu aku akan menaip
walaupun blog akan di update 2 3 kali je sepanjang sem
it's better dr xupdate langsung kan??

sekarang ni aku kat umah
menghabiskan sisa2 terakhir cuti sem yang panjanggggg gile
memang panjang holiday nih.uia memang kedekut!
neway seperti biasa kat umah menternak badan dengan baja yang berkualiti
dan semalam aku tengok balik twilight kat star movie
tetibe melonjak ketaksabaran nak tgk twilight new moon plak
tp die kua a day b4 raya aji.kompem la mak aku nak menjerit kalau aku g tgk kan
tapi mak aku da pesan awal2 xkasi aku tgk wayang da.tsktsk.die kata nnti amalan xtrime 40 ari.ke 44 ari.
hee~tp nk tgk jugak!kompem xwat maksiat.g tgk ngan member2 ngn akak je..please mak

bila tengah bersenang lenang kat umah
jantung aku berdentam kalau teringat pasal result
aku rasa sem ni mcm hancur je.dengan result studio yg hancur.alhamdulillah xfail
aku tak0t gile nk tgk result bcm 3 ngan structure!
sume lah aku risau

pastu bila bukak2 fb
ati aku hancur jap tgk crush lama aku rupe2nye da ade awek.haha.cite lame kan.watpe nk ingat lg.cite zaman monyet pon aku nak amek kisah.pastu xde keje.online 24/7.tgk cite korea.macam2 ah

dan akhir sekali aku nak mintak ampun kat korang kalau ade banyak salah silap.yela ari raya dulu aku xsempat nak update blog.so skang da nak raye aji da p0n

jadi SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA~

3 comments:

hajar DK said...

hahaha... donlod je la nanti.. huhu.. aku pun berazam tanak jejak wayang langsung next sem... jimat duit untuk bekalan akhirat....

maim0k said...

ngee.tgk kat pc len dr tgk wayang.xpe aku xwat maksiat kat wayang tuh.uwaa nak tgk gak twilight saga!

bobo ramli said...

kenape tak terima amalann
waaaah.nak tgk wayang!
haha

anyway selamat hari raya haji!